Mijn naam is Fiona Waterbeek.

 

Ik heb aan de VU in Amsterdam orthopedagogiek gestudeerd met als specialisatie hulpverlening aan kinderen met leerproblemen.

 

Momenteel ben ik als Orthopedagoog-Generalist NVO en schoolpsycholoog (Registerpsycholoog NIP/Kind en Jeugd) verbonden aan een SBO-school (speciaal basisonderwijs) in Nieuw-Vennep.

 

Het verrichten van diverse soorten onderzoek op cognitief, gedragsmatig en sociaal-emotioneel gebied en het begeleiden/coachen van kinderen (o.a. Kanjertrainingen/oplossingsgerichte gespreksvoering) behoort tot mijn werkzaamheden.

 

Tevens ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij het voormalig Leescentrum Haarlemmermeer en het zorgplatform Haarlemmermeer.

 

Een aantal jaar geleden ben ik gestart met een eigen praktijk aan huis, specifiek gericht op kinderen met een leerproblematiek en/of sociaal-emotionele problematiek.

 

Praktijk Klavertje Vier is in samenwerking met Logopediepraktijk Linquenda (Nieuw Vennep) aangesloten bij het Dyslexie Collectief (www.dyslexiecollectief.nl). Dit in het kader van het bieden van vergoede dyslexiezorg (onderzoek en behandeling).

Tevens is de praktijk aangesloten bij  Kaleidoscoop, een collectief van samenwerkende praktijken binnen Nieuw-Vennep. Op deze manier is het mogelijk kwalitatieve goede zorg op maat te leveren.

Even Voorstellen

'' Een aantal jaar geleden ben ik gestart met

een eigen praktijk aan huis, specifiek gericht

op kinderen met een leerproblematiek.''

© 2015 Praktijk Klavertje Vier.

Webdesign en Fotografie: DeMarti Image & Motion